KOSÁRLABDA – Credit KSE – KKE 54-67

Háromból három győzelem

2009.11.11 15:10    |    T.F.  

Kerekegyházán is nyertek a kalocsai kosarasok

Az idei bajnokság harmadik játéknapján Kerekegyházán lépett pályára a Kalocsai Kosárlabda Egyesület férfi gárdája. A november 2-án hétfőn este lejátszott találkozón a Drab Attila vezette mieink zsinórban harmadik győzelmükre készültek, míg a házigazdák az előző évekhez hasonlóan ezúttal is a Kalocsa skalpjára pályáztak.

 

kosar3_480

 

Credit KSE – KKE 54-67

(24-14, 18-23, 8-18, 4-12)

100 néző, vezette: Földi, Kónya

Kalocsai KE: Vörös B. 8, Schmidt R. 14/3, Katus Z., Juhász Á. 11, András N. 26. Csere: Czár A. 5/3, Kanczler F. 3, Csamangó Cs., Kollár D., Faragó A., Ványai D. Edző: Drab Attila.

Az első negyedben nem találta a ritmust a Kalocsa, görcsös akarás és nem hűvös észjáték jellemezte a mieink támadásépítését, így nem meglepő, hogy tíz ponttal elléptek a házigazdák. A második tízpercben aztán öt pontot sikerült lefaragni a hátrányból, a harmadik harmadban pedig már átvette a vezetést a Drab-alakulat (50-55). A negyedik negyedben a vendéglátók mindössze 4 (!) pontot szereztek a kalocsai 12-vel szemben, így háromból már harmadik győzelmét húzhatta be a bajnokságba idén frissen visszatért KKE gárdája.

Drab Attila edző: – Az elején fejben nem voltunk ott a meccsben, szétesően játszottunk, igaz a bírók is elvtelenül bántottak bennünket. A második negyed elején már 16 ponttal is vezetett az ellenfél (33-17), de a srácok példaértékű hozzáállása, küzdeni akarása, acélos csapategységet eredményezett és nagy örömömre megfordítottuk a mérkőzést. A játékvezetésről annyit még, hogy a végére mindkét fél maradéktalanul elégedetlen volt a síp „mestereivel”.


Sport

Karate Felnőtt Magyar Bajnokság

A KSE Ciglédi úti karate szakosztályából február 16-án a felnőtt versenyzők utaztak Tata városába,...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás