Kalocsai KE – Filtermat 45-87

Széteső játékkal

2010.05.26 10:17    |    -s-c  

Negyedik helyen zárt a KKE a bajnokságban

 

 

kke_filtermat_480
 

 

Május 20-án csütörtökön este hazai pályán fejezte be a 2009/2010-es megyei bajnokság küzdelemsorozatát a Kalocsai Kosárlabda Egyesület férfi gárdája. Ellenfele a felsőházi rájátszás legjobb négy csapatos mezőnyéből az a nagykőrösi Filtermat együttese volt, amelyet 27 ponttal kellett volna a Kalocsának legyőznie ahhoz, hogy megszerezzék a végső harmadik helyet a tabellán. Sajnos már az első negyed során eldőlt, hogy ezúttal nem a mi napunk lesz a mostani, mert annyi hibával és olyan szétesően játszott a Drab-alakulat, mint ahogy még egyszer sem a bajnokság során.


KKE – Filtermat 45-87

(9-18, 20-20, 5-21, 11-38)

Vezette: Kunvári, Lövész

Kalocsai KE: Lakatos P. 19/9, Vörös B. 2, Tóth B. 4, Schmidt R. 2, András N. 4. Csere: Katus Z. 4, Juhász Á. 6, Kanczler F. 4, Kollár D. Edző: Drab Attila.

A bajnoki rájátszásban csupán egyszer sikerült nyernie a legjobb négy között a Kalocsának, így nem véletlen, hogy a Kecskeméti AS, a Credit SE Kerekegyháza és a Filtermat is megelőzte Lakatos Péteréket a zárásra. Pedig együttesünk ásza ezúttal is a hátán vitte a csapatot, három triplája mellett még további tíz pontot is szerzett, de ezúttal a társak szinte valamennyien mélyen tudásuk alatt játszottak. A harmadik negyedben például öt aprócska pontot tudtunk csak szerezni, amire szintén még nem volt példa az évek során.

Az utolsó tíz perc maga volt a kalocsai kosárlabda Waterlooja, amikor már azt várta mindenki, hogy a két „spori” lefújja az egyoldalú játszadozást.

Ennél azért a csapattól búcsúzó, Dunaújvárosba költöző Drab Attila edző többet érdemelt volna, mert a fiúknak a negyven perc alatt sikerült mindazt lerombolni, amit közösen építettek fel az előző évek során.


Sport

Karate Felnőtt Magyar Bajnokság

A KSE Ciglédi úti karate szakosztályából február 16-án a felnőtt versenyzők utaztak Tata városába,...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás