KOSÁRLABDA

A legjobb négyben folytatja a Kalocsa a rájátszást

2010.03.23 12:30    |    T.F.  

KKE – Kiskunfélegyháza II. 85-68

kke_kfhaza_296 Március 19-én este a megyebajnokság alapszakaszának utolsó fordulóját teljesítette a Kalocsai Kosárlabda Egyesület férfi gárdája, amikor a Kiskunfélegyháza juniorjaival mérkőzött a Városi Sportcsarnok arénájában. A találkozónak csak a hazai csapat szempontjából volt már tétje, ugyanis kalocsai győzelem esetén a mieink a legjobb négyben zárják a 2009/ 2010-es bajnokság alapszakaszát, így a megyei elitben folytathatják a rájátszást. A tervet aztán az este során, ha a vártnál egy kicsit nehezebben is, de végül is gond nélkül teljesítették a „Drab-dragonyosok”.

 

KKE – Kiskunfélegyháza 85 – 68

(21-18, 21-16, 23-16, 20-18)

50 néző, vezette: Kunvári, Csallóközi

Kalocsai KE: András N. 21, Vörös B. 16, Katus Z. 7/3, Schmidt R. 19/3, Juhász Á. 9/3. Csere: Lakatos P. 13/3, Csamangó Cs., Kanczler F. Edző: Drab Attila.

Közepesnek mondható dobószázalékkal is magabiztos győzelmet aratott csapatunk ezen az estén annak ellenére is, hogy nem tudta megismételni a korábbi meccseken nyújtott magas színvonalú játékát. A negyedek elején valahogy nem találták a ritmust a védekezés és a támadás között a mieink, de aztán átlendülve a holtpontokon néhány szép megoldással és parádés triplával kárpótolták ezúttal is törzsközönségüket. Most már jöhet a rájátszás, ahol a legjobb négyben, ha tudása legjavát adja majd a csapat, akkor igazán nagy ütközeteket láthat az, aki ellátogat a Városi sportcsarnok szentélyébe.


Sport

Karate Felnőtt Magyar Bajnokság

A KSE Ciglédi úti karate szakosztályából február 16-án a felnőtt versenyzők utaztak Tata városába,...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás