KOSÁRLABDA

Értékes győzelem Félegyházán

2010.01.28 11:46    |    T.F.  

Kiskunfélegyházi ÖF. – KKE 44-56

Az előző heti Nagykőrös elleni bosszantó vereség után január 22-én pénteken este Kiskunfélegyházán vendégszerepelt a Kalocsai Kosárlabda Egyesület megyei bajnokságban szereplő férdi gárdája, ahol értékes győzelmet arattak a mieink a tabella harmadik fokán álló helyi öregfiúk ellen.

 

kosar3_480

 

A győzelem értékét csak növeli, hogy egy rutinos, kosárlabda múlttal rendelkező, iskolázott csapatot vertek meg a kalocsai fiúk, ráadásul hazai pályán, ami a megszerzett két pont mellett azt is jelentette, hogy a felsőági rájátszásba kerüléshez igen nagy lépést tett ezzel az együttes.

 

Kiskunkfélegyházi ÖF – KKE 44-56

(10-16, 10-17, 17-10, 7-13)

Vezette: Bankó F., Szabó P.

Kalocsai KE: Lakatos P. 3, András N. 12, Katus Z. 9/6, Schmidt R. 11/3, Juhász Á. 10/3. Csere: Vörös B. 11, Kanczler F., Csamangó Cs. Edző: Drab Attila.

Nagy lendülettel kezdett a gyors indításokkal operáló dinamikus Kalocsa – szó szerint haraptak a fiúk –, így nem meglepő, hogy rögtön az elején elléptek András Norbiék (9-2). A félidőre aztán 13 pontosra hízott a KKE előnye, ami a harmadik negyed végére felére zsugorodott ugyan, de a finisben ismét remekelt a Drab Attila edzette Kalocsa (7-13) és a végső dudaszónál már nagy győzelmet ünnepelhetett az együttes.

Folytatás január 27-én szerdán este Nagykőrösön a „Sólymok” otthonában, ahol hasonlóan nehéz, „négypontos” ütközet vár majd a mieinkre.


Sport

Karate Felnőtt Magyar Bajnokság

A KSE Ciglédi úti karate szakosztályából február 16-án a felnőtt versenyzők utaztak Tata városába,...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás