Gyermek Sziget Napközis Tábor

2013.08.09 09:25   

Kilencedik esztendeje, hogy minden hónapban megrendezésre kerül a Gyermek Sziget, amely remek lehetőséget kínál az Evangélium megismerésére, felhőtlen szórakozásra, játékra, minden részt vevő gyermek és felnőtt számára. Újabb és színesebb programokkal várjuk az ide látogatókat.

Az idei esztendőben harmadszorra került megrendezésre a Gyermek Sziget Napközis Tábor, a Magyar Pünkösdi Egyház Kalocsai Gyülekezetének a szervezésében, június 24. és 29. között, 40 gyermek részvételével. A tábor hat napja folyamán sok színes és izgalmas programban vettek részt a táborozók: ügyességi játékok, akadályverseny, kirándulások (Kerekerdő Kalandpark Kerekegyháza, Szelidi-tó), csocsó- és pingpong bajnokság.

A gyermekek minden nap egy bibliai „időutazásban” vettek részt, amelyben Jézus Krisztus korába „utaztunk” vissza. Így a gyermekek jobban megismerték Jézus életét: születését, szolgálatát, tanítását, halálát és feltámadását. Szombaton a záró alkalomra a gyermekek a szüleik számára előadással, ajándékkal készültek és kedveskedtek, majd kerti partival záródott ez az örömteli, vidám hét. Reméljük, jövőre újból találkozunk a táborban!

Milyen az élet a Gyermek Szigeten? Jöjjön el Ön is gyermekeivel, és győződjön meg erről személyesen augusztus 24-én 9-től 19 óráig a Vakációzáró Gyermek Szigeten.

Bálint Miklós

lelkipásztor


Kultúra

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás