Hang Vagy elődöntő

Hamarosan kiderül, ki lesz a győztes

2017.08.19 14:46    |    M.G.  

Nemsokára végére ér Kalocsa első zenei tehetségkutató versenye, a Hang Vagy. Június másodikán lezajlott az elődöntő, ahol a még 15 fős mezőnyből kellett a szakmai zsűrinek kiválasztania azt a két gyermek és négy felnőtt versenyzőt, akik a június 23-án megrendezésre kerülő döntőn mérhetik össze felkészültségüket. A döntés ezúttal sem volt könnyű, hiszen minden versenyző igazán kitett magáért.

hangvagy1_450
 

A Platán Rendezvényközpontban megrendezett elődöntőben Benedek Viktória, Frank-hauzer Lili, Török Luca, Boldizsár Béla, Jonácsik Máté, Kiss Eszter, Kohl Viktória, Mar-kó Dorina, Schultz Alexandra, Varga Vivien, Varró Dávid, Horváth Elvira Kira, Rácz Dominika, Szilágyi Dorina és Varga Violett mutatta meg, mennyit fejlődtek a válogatók óta, hogyan sikerült megfogadniuk a zsűri tanácsát. Az énekesek remek hangulatú estét varázsoltak, de sajnos mindenki nem juthatott tovább, a zsűrinek döntenie kellett.

 

hangvagy3_450

Mindent figyelembe véve a gyermek kategória döntősei Varga Violett és Frankhauzer Lili, míg a felnőttek mezőnyében Jonácsik Máté, Benedek Viktória, Kiss Eszter és Török Luca jutott tovább. Török Lucát a döntő napjára azonban külföldre szólítják tanulmányai, így helyette Boldizsár Béla léphet színpadra június 23-án az Il Primo teraszán. A szervezők ezúttal is biztosítottak lehetőséget arra, hogy a közönség is beleszólhasson a továbbjutók névsorába, így Rácz Dominika is fellép és énekel a győzelemért a döntőn, ahol a program végén Mohamed Fatimát hallhatjuk, majd az estet a Veracruz zenekar koncertje zárja.
Kultúra

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás