Megújult külső, új online szolgáltatások a honlapon

Meglepetést is tartogat tavaszra a Kalocsai Színház

2011.01.28 20:07    |    Fegyvári Vanda  

A hetekben megújult a Kalocsai Színház honlapja. Az új külső egy kis különlegességet is tartogat a weblapra látogatóknak. A Kalocsai Színház igazgatóját, Szabó Árpádot faggattam az új honlapról és szavazásról.

 

Miért újítottak?

szabo_arpad_300– Még a válasz előtt szeretném megragadni az alkalmat, hogy szeretetben és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánjak mindenkinek! Hogy miért az újítás? Ma a reklámok világában, s elsősorban az internetes kommunikációban nagyon gyorsan változnak a felületek, a megjelenési formák, új grafikai megoldásokat látunk, újabb igények és szolgáltatások jelennek meg, melyek minden, magára valamit is adó vállalkozást – legyen az akár gazdasági, vagy művészeti – kihívások elé állítanak. A régi oldalunkra ráfért egy teljes arculatváltás. Új, dinamikusabb, élőbb, modernebb, állandóan frissülő website-ot akartunk. Fiatalosabb lett, ami külön figyelmet érdemel, hiszen az elmúlt három évben az irányukba tett erőfeszítéseink nem voltak hasztalanok, ők egyre többen és egyre többször látogatják előadásainkat, honlapunkat, így közösségi portál is helyet kapott az új felületen. Teljesen új szolgáltatásokat is nyújtunk, pl. online jegyrendelés, hogy csak egyet említsek.

Kapnak visszajelzést a fogadtatásról?

– Egy program segítségével pontosan nyomon követhetjük a látogatottságot, amit naponta mérünk, s ezek alapján rendkívül bíztatóak a számok, tehát kíváncsiak az új www.kalocsaiszinhaz.hu honlapra. A fent említett közösségi portál tábora is napról napra szélesedik, most éppen „464-en szeretik”.

Egy szavazás is indult…

– Kalocsai kollégáimat, közönségszervezőket, s engem is kérdeztek már többen, hogy mikor lesz újra egy-egy korábban nagy sikerrel futó előadás. Mert szívesen megnéznék újra, vagy éppen lemaradtak róla. Az új honlap ezen igyekszik segíteni. A főoldalon található „VISSZATAPS!!!” alatt szavazhat a kedves néző január 31-ig, hogy a korábbi előadások közül melyiket szeretné újra megtekinteni. Meglepően sok szavazat érkezett, tehát az ötlet jónak bizonyult.

Miért pont ezt a négy előadást bocsátották szavazásra?

– Azokat választottam, melyek a legtöbb korosztályt mozgatták meg: Indul a bakterház, A miniszter félrelép, Páratlan páros, Anconai szerelmesek. A nézők döntésén múlik, hogy melyik előadás kerül újra a kalocsai színpadra.

Tartogat-e számunkra valami meglepetést?

– Az évadismertető interjúkban, riportokban ismertettem előre a műsort, az újításokat, ám tavaszra tervezek még egy-két meglepetést, amit most még nem árulok el, mert ez először a megújult honlapon jelenik meg.

Aki nem látta, azért, aki látta és még egyszer szeretné látni, az azért látogasson el a Kalocsai Színház honlapjára, és szavazzon valamelyik előadásra január végéig. További sok sikert kívánunk a színháznak és még sok ilyen jó ötletet!


Kultúra

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás