Kalocsai Thália-hírek

2016.10.19 11:43    |    -r-a  

A Kalocsai Thália Társulat házatáján is elmúlt a nyár, és a tagok máris lázasan próbálnak. Erre éppen három okuk van, lássuk, melyek ezek. Bneu László, a csapat vezetője számolt be a társulat legújabb híreiről.

– A próbák két fellépés miatt kezdődtek meg máris. Az első esemény, hogy szeptember 25-én, Géderlakon bemutatjuk „A nadrág” című előadást. Ezt is nagyon várjuk, de októberben máris újabb jelentős bemutató elé nézünk: a Székesfehérváron október 28-30. között, idén ötödik alkalommal megrendezett Paál István Országos Amatőr Színjátszó Fesztiválon mutatkozunk be az „Acélmagnóliák” című Robert Harling drámával. A géderlaki fellépés után pedig megkezdjük Tabi László „Végzet asszonya” című komédiájának próbáit. Az új darab bemutatóját decemberre tervezzük.

A székesfehérvári amatőr színjátszó seregszemlén a bemutatott darabokat szakmai zsűri értékeli, valamint idén először a közönségnek is lesz alkalma szavazni a látottakról.

Szurkolunk a Kalocsai Thália Társulatnak a székesfehérvári megmérettetéshez, és fellépéseikhez sok sikert kívánunk!Kultúra

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás