Indul a Kalocsai Néplap Mikulás napi nyereményjátéka! „Van zsákodban minden jó…”

2020.11.09 10:33   

Kedves Kalocsai Néplap Olvasó!

Kedves Gyerekek!

Már csak néhány hét van hátra, hogy a várva várt Télapó megérkezzen és számos gyereknek tegye felejthetetlenné a pillanatot.
Hogy örömtelibb legyen a várakozás, játszatok velünk! A következő négy héten a Kalocsai Néplapból vágjátok ki azt a mikulásfigura részletet, amelyet ha a végén összeillesztve egy lapra felragasztotok, teljes terjedelmében a nagyszakállút látjátok majd.

Aki nem vesz részt a játékban, annak persze nem a Krampusztól kapott virgács lesz a jutalma. Ám ha fogjátok az ollót, és a Néplap aktuális számából kivágjátok a télapófigura aktuális részletét, majd a végén összeragasztva, a hátoldalán névvel, lakcímmel, telefonszámmal ellátva, egy jelöletlen borítékban eljuttatjátok a szerkesztőségünkbe (6300 Kalocsa, Negyvennyolcas tér 2. fszt.5.), azon 20 ajándék mikuláscsomag  egyikében részesülhettek, amelyeket a beküldők között sorsolunk ki. Az első 5 nyereménycsomag azt illeti, aki a legkorábban hozza a Télapónkat. A szerencsés nyertesek szerkesztőségben vehetik majd át a finomságokkal teli Mikulás csomagot.

Nosza, játékra fel, várjuk együtt a Télapót!

A cikk folytatása a Kalocsai Néplap 2020.11.06-án megjelenő 45.számban a 16. oldalon olvasható.

 

 


Nagyvilág

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás