Uborkaszezon. Június 29. – július 5.

7 nap, 7 hír, 7 fanyargás

2015.07.14 12:29    |    -sch-  

HétfőCsehország 50 sátorral segíti Magyarországot a menekültek ellátásában. Legalább lesz hol laknia kivezényelt rohamrendőröknek és kerítésépítőknek.

Kedd A „nagy érdeklődés miatt” július 15-ig meghosszabbítják a konzultációs kérdőívek visszaküldési határidejét. Ha hamarabb szólnak, hogy én ennyire érdeklődöm, akkor biztos nem dobom ki a kukába!

SzerdaŐsszel már a családbarát közgondolkodást erősítené a kormány. Mi lesz, ha még erősítik! A barátok eddig is csak családban gondolkodtak: Vitézy család, Kövér család, Lázár család, Tiborcz család.

CsütörtökOrbán Viktor ugyan nem, de Lévai Anikó adományokat vitt a nagyfai befogadóközpontba. Féltékeny lett, mert a férje mást akar helyette keríteni.

Péntek Hőségriadó: a Volán járatain kötelezővé tették a légkondicionálással rendelkező járatokon azok bekapcsolását. No, de így hogy fogják a sofőrök „elszámolni” a gázolajat?

Szombat Az amerikai hotdogevő versenyen a nyolcszoros bajnok Joey Chestnut elbukta címét, idén csak második lett. Néhány magyar kisiskolás, így a nyári szünetben, lehet beérné a részvétellel is.

VasárnapEgy éve legalizálták a marihuánát a 7 millió lakosú Washington államban. Mintegy 160 boltból a 37%-os adó összesen 70 millió dollár, azaz majdnem húszmilliárd forintnyi folyt be az államkasszába. Támogatnám nálunk a legalizálást, de elborzaszt a gondolat, hogy ez is úgyis mind Lázár baráti köréhez kerülne.


Publicisztika

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás