Egy migráns naplója (68.)

Nemzeti Ötéves Terv

2018.02.28 12:55    |    -sch-  

Kedves Barátaim és Üzletfeleim, Rokonok!

Az elmúlt nyolc év után itt állunk a tornác kapujának előszobája küszöbén! De nem dőlhetünk elégedetten hátra. Elég, ha csak egy szót mondok: Soros György! Ellenségeink bagatellizálni próbálják befolyását, de nem úgy van az! Elég, ha visszapillantunk a történelemben, Verne Gyulának, nagy magyar írónak is volt egy terve, tengeralattjárókról, rakétákról. Tudjuk, mi lett belőle: két világháború, a Csillagok háborúja! Kilenc epizód! Hárommillióan mondtunk nemet Soros tervére, határozottan, hangosan és érthetően fejeztük ki a véleményünket, és mégis ő nevet a végén. Órákat sétálhat Budapesten vajjal a fején és nem esik semmi bántódása. Ezen az ördögön nem fog a szenteltvíz. Kötelességem volt konzultálni, és a Nemzeti Konzultáció kötelezettséget ró a kormányra. Ez felháborító! Nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy közben tönkretesszük a saját népünket. Azért én megpróbálom. A végső megoldás, hogy egy magyar származású írót idézzek, a Soros-talanság!

Az unió pénze Soros György pénze, ez a Napnál is világosabb. Brüsszel ma még pénzt osztogat, holnap már migránsokat! Egy reménytelen helyzetben lévő szövetség kétségbeesett próbálkozása, hogy Magyarország kudarcot valljon. De a kudarc fog vallani minket! Megvédtük az európai értékeket. Ott vannak Árpi lakásán, a vitrinben. Igyekszünk a rendelkezésre álló összes pénzt lehívni, hogy azt se költsék migránsokra! A keresztény Magyarország jövője nem lehet kilátástalan! Inkább legyen abból a pénzből kilátó!

Mert mit adott nekünk a keresztény Európa? Szent Istvánt. Mit adott nekünk a liberális Európa? Gyurcsány Ferencet. Ez az unió már nem a Szov..., szóval nem az az unió! A plakátokra és konzultációra költött összeget is vissza fogom követelni Brüsszeltől, hiszen megvédtük Európát Soros Györgytől! Nem leszünk külföldről támogatott civil ország!

Kövér Laci javasolta, öltsünk mind egyenruhát, így egyből látszani fog, ki a civil, ki nincs velünk. Mert aki nincs velünk, az ellenünk van. Megfontolom. Egyelőre legyen elegendő a sárga csillag. Javaslom, ragasszunk a civilekre sárga csillagokat körbe, kék alapon, Szilárd, dolgozd ki kérlek. Ha egy játszótéren ilyen jelet látunk, ne engedjük oda gyermekeinket! Ne járjon ilyen iskolába! Ne járjunk ilyen orvosi rendelőbe! Ne vegyük ilyen cégnek a termékeit! Harcoljunk disznótenyésztéssel az iszlám ellen! Vannak nekünk komplettált ételeink. Együnk Garancsi-marhát, Csányi-disznót, Mészáros-libát, igyunk rá jófajta Matolcsy-sört!

A stadionok készen állnak. Már csak nektek kéne ülni! Ehhez pedig forrásokra van szükség! Szerzek pénzt és lesz odavezető út is, meg áram! Magyarország nem szorul külföldi segítségre, ha ingyen van! Ahogy a székely ember mondja, miután belepisált a patakba: inkább nem vagyok szomjas! Mi sem osztunk senkinek segélyt, isten engem úgy segélyen!

Megvédtem a munkahelyeket. Több mint egymillió munkahelyet teremtettem: ott állnak üresen. A hazaárulók inkább kimentek Európába dolgozni, a terroristák közé, ahol minden nap megerőszakolják őket. És a lányaikat is. És a lányaik lányait is. És a lányaik lányainak lányait is! De a munkahelyeik itt maradtak, s jönnek a helyükre kínaiak, akiket mi akarunk, nem Brüsszel erőlteti ránk. Ők még Árpáddal jöttek a Kárpát-medencébe. A Habony-nyal. Ebből is látszik, hogy Keleten is felnéznek rám, már amennyire a magasságom engedi.

Kedves Barátaim és Üzletfeleim, Rokonok! Ne álljunk meg 2/3-nál, legyen meg a III/III!

Végezetül szeretném felhívni figyelmeteket, hogy megszületett második unokám. Köszönöm a tapsot. Nem az én érdemem. Köszönöm. Remélem a posta, és itt most a posta igazgatójára nézek, szóval remélem a posta már kézbesítette levelemet, amiben felkérek mindenkit, ha tud egy forinttal, tíz, khm, ezer..., tízezer forinttal vagy százzal, járuljon hozzá kelengyéjéhez. Nem kötelező, senkinek nem lesz belőle baja, ha nem ad, csak úgy mellékesen megjegyzem.

Hajrá Magyarország, hajrá! Hajtsatok!

 (migransnaplo.blogspot.de)


Publicisztika

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás