Uborkaszezon. Július 6-12.

7 nap, 7 hír, 7 fanyargás

2015.07.16 11:21    |    -sch-  

Hétfő A pannonhalmi apátság utólag elnézést kért egyik pap-tanára néhány évtizeddel ezelőtti molesztálásai miatt. Szerencsére a pedofília nálunk még gyerekcipőben jár.

KeddDemográfiai katasztrófa felé közeledik rohamosan Magyarország. A KSH számai alapján már a közeljövőben gond lehet a nyugdíjak kifizetésével. Mennyi is lesz majd akkor az alapnyugdíj? 47.000? Drachma?

Szerda A BKV a hármas metró kocsijainak felújítását nem a minden szempontból jobb ajánlatot tevő észtektől, hanem az oroszoktól rendelték meg. Minden döntésüknél mellőzik az észt.

CsütörtökA nap folyamán 1217 határsértőt fogott el a rendőrség. Ügyesek, de elárulnák azt is, hogy befelé vagy kifelé?

PéntekNői teniszezőnk, Babos vegyespárosban döntőbe jutott Wimbledonban! Csak egy jó tanács, Tímea: ne légy Szeles!

Szombat A rezsibiztosból menekültügyi megmondóvá avanzsált Németh Szilárd szerint, aki a menekülteken segít, valójában a kormányt akarja leváltani. Óh, bárcsak ilyen egyszerűen menne!

Vasárnap Többek közt a Záhony-Kisvárda térség és Fényeslitke Ipari Parkra vonatkozó, a hazai fejlesztéspolitikai célok elősegítését szolgáló szakmai projektek, programok előkészítésével, végrehajtásával kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos, a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló törvény végrehajtásával kapcsolatos, továbbá egyéb, a kultúra és a művelődés szakterületeit érintő eseti feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott, a nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztos, és a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott ezentúl a takarékosság jegyében csak a miniszterek által lecserélt, használt autókat igényelheti. Fanyalgásnak helye nincs.


Publicisztika

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás