Vidám percek

2014.09.03 20:13    |    Dávid Attila  

1.

Egyszer az interneten nézegettem a heti horoszkópomat. Többek között az alábbi – nekem, mint férfinak eléggé rázós – részlet volt olvasható benne: „Amennyiben egyedülálló vagy, megtetszhet egy pasi a munkahelyeden. Vigyázz, ez több galibát okozhat, mint hinnéd!”

2.

Gyakran kapok e-mail-ben kéretlen reklámlevelet, de egyszer egy igazi gyöngyszem érkezett. Íme, a legjobb rész belőle: „Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy lábra tegye magát, a nyári hüllések után. Az immunrendszer gyengébb egy hüllés után, és időre van szüksége, hogy helyre jőjjőn."

3.

Egyszer a napi horoszkópomban – többek között – az alábbi szöveg volt: „Olyan programot szervezz, ahol csend és béka vár rád.” Bizonyára vízparti programra gondolt a horoszkópkészítő – ott van csend és béka…

4.

Gyakran átnézem az egyik reklámszakmai honlap állásbörze-rovatában lévő hirdetéseket. Nem csak az állásajánlatokat, hanem az álláskereső hirdetéseket is. Egyszer az alábbi gyöngyszemre akadtam, amely egyszerűségével és nagyszerűségével megérdemli, hogy megosszam másokkal is: „Kreatív munkát keresek – Beszereztem az „Ehető vadnövények a Kárpát-medencében" című könyvet. Remélem, nem kell használnom.”


Publicisztika

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás