Evezés

2020.05.07 12:14    |    Király Kitti  

A Kalocsai Evezős Szakosztály helyzetét sem könnyíti meg a kialakult vírus-járvány. Egyelőre kilátástalan a versenyek időpontja, ketten elestek az ORV-től is, de igyekeznek a maximumot kihozni magukból.

evezos_leany 

 

Jelen helyzetben értelmetlen a „Mi lett volna, ha?” kérdés, de az biztos, hogy már túl lennének a válogató versenyen és egy hosszabb megmérettetésen is a Kalocsai Evezős Szakosztály növendékei. Jelen pillanatban kérdéses, hogy a Magyar Bajnokság szeptemberben vagy októberben megrendezésre kerülhet-e, de addig is minden óvintézkedést betartva folynak az edzések hol vízen, hol szárazföldön. Németh Zoltán edző elmondta:

 

Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy meglegyen a kellő távolság és a higiéniára is nagyon odafigyelnek. Kültéri edzések alkalmával kizárólag egypárevezős hajókkal szállnak vízre, így a kellő távolságot betartva tudnak formában maradni. A rendelkezésre álló ergométerek kiosztásra kerültek, így aki nem tudja másként megoldani, otthonában edzhet személyre szabott feladatsorral.

 

Két versenyző lett volna, aki válogatottként részt vehetett volna az Országos Reménységek Versenyén, de a megmérettetés lefújása miatt egy évet minden bizonnyal várni kell. Ahogy arra az információra is, hogy az augusztus 14-én Kalocsán megrendezésre kerülő verseny meg lesz-e tartva.

 

Király Kitti

 

 

 


Sport

Jáksó Márkó Utánpótlás Magyar Bajnok!

...A Kalocsai Ciglédi úti karatékák közül 6 versenyző készült a megmérettetésre, és az alábbi...

Még a bajnokaspiráns is félve jött Kalocsára Kalocsai FC – Kiskunfélegyházi HTK 3-0 (1-0)

Elképesztő menetelésében még mindig nem talált legyőzőre a Kalocsai FC. Kohány Balázsék a hatodik...

Folytatódott a kalocsai sikerszéria: a „Stadler városi” skalp is begyűjtve

Akasztó FC – Kalocsai FC 0-3 (0-0) A Kiskőrös mellett a Kohány Balázs vezette KFC az egyetlen...

Karate Felnőtt Magyar Bajnokság

A KSE Ciglédi úti karate szakosztályából február 16-án a felnőtt versenyzők utaztak Tata városába,...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás