Aranyérem a TEK Gálán

2018.12.01 18:15    |    Szűcs Zsolt  

A Terror Elhárítási Központ (TEK) szervezésében szombaton hatodik alkalommal került megrendezésre a 2018. évi Budo- és Küzdősport Gála, mintegy 6 küzdőstílus 400 versenyző részvételével.

 

Aranyerem_VR01

 

 

Az egész napos eseményen a rendvédelmi szervek dolgozói, valamint mentősök, katonák, tűzoltók és NAV-osok küzdöttek egymással.

A program délelőtt a selejtezők küzdelmeivel indult. A nagy érdeklődést jelezte, hogy a délutáni döntőkre a nézők száma már megközelítette a kétezret. A finálék között látványos harcművészeti bemutatók szórakoztatták a közönséget. Az idei gála díszvendége a K–1-ben háromszoros szupernehézsúlyú profi világbajnok holland Remy Bonjasky volt, aki nagy népszerűségnek örvendett a nézők körében, illetve Furkó Kálmán 8. danos kyokushin karatemester – és nyugalmazott honvéd ezredes, akinek az életéről, pályájáról szóló újonnan megjelenő könyvét is bemutatták.

Aranyerem_VR02

 

Sensei Varga Róbert rendőr őrnagy a KSE Ciglédi úti karatékája évről évre bizonyítja, hogy Kyokushin Karate küzdelemben és Kata-ban, azaz formagyakorlatok bemutatásában is rendkívül eredményes. A népes mezőnyben kétszer is a dobogós lett. A Kyokushin Karate küzdelmeiben a dobogó legfelsőbb fokára állhatott, míg formagyakorlatban III. helyezést ért el.

                                                                                                                                  Szűcs Zsolt

 


Sport

Diákolimpia Országos Bajnokok a KSE Ciglédi úti karatékák

Országos Döntőt március 2-án Szentes városában rendezték, ahol 3 Diákolimpia Bajnokot (Jáksó...

Karate Felnőtt Magyar Bajnokság

A KSE Ciglédi úti karate szakosztályából február 16-án a felnőtt versenyzők utaztak Tata városába,...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás