Asztalitenisz

2020.08.13 13:22   

2020.augusztus 8-án, Lajosmizsén szerepelt a KSE Asztalitenisz Szakosztály négy utánpótláskorú játékosa. Az évente megrendezett „Varga Iván asztalitenisz emlékverseny”-nek idén is a Polyák Imre sportcsarnok adott otthont.

Tizenkét asztalon, több mint nyolcvan sportoló részvételével, egyéni (női és férfi), páros- és vegyespáros versenyszámokban folytak a küzdelmek. A  versenyzőket négyfős csoportokba sorsolták, ahonnan az első kettő jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, a harmadik és a negyedik helyezett pedig vigaszágon játszhatott tovább.

Rideg Árpád kevés versenytapasztalattal is remekül helytállt, időnként nagyszerű labdamenetekben bizonyított, de sajnos mérkőzést nem nyert. Győri Martin és Vida Zolta csoportelsőként, szett-veszteség nélkül jutott a főtáblára, ahol mindkét fiatal szoros mérkőzésen, rutinosabb felnőtt versenyzővel szemben alulmaradt és kiesett.

Réfy Mór csoportjában egy győzelemmel és két vereséggel zárt, nem jutott tovább, így vigaszágon folytatta a versenyt. Három felnőtt ellenfele legyőzésével (3:2; 3:1; 3:1) döntőbe jutott, ahol magabiztos játékkal 3:0-ra nyert és megérdemelten lett aranyérmes.

A párosok egyenes kieséses rendszerben kerültek lebonyolításra. A Réfy-Rideg páros 3:0-ra kikapott az első mérkőzésen, így kiesett. A Vida-Győri kettősünk három mérkőzést 3:0-ra nyerve elődöntőbe jutott, ahol a későbbi aranyérmes,bajai párostól 3:2-re kikapott,ezzel a dobogó harmadik fokán zárta a versenyt.

Farkas Zoltán

 

asztalit_450_450_01
 

 


Sport

Szeptemberig új, korszerű játszótér épül a Vidats utcában – Eperjesi György tolmácsolta a környéken lakók igényét

Dr. Filvig Géza polgármester, Zsikó Zoltán, a Kalocsai Innovációs Központ Nonprofit Kft. (KIK)...

Karate Felnőtt Magyar Bajnokság

A KSE Ciglédi úti karate szakosztályából február 16-án a felnőtt versenyzők utaztak Tata városába,...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás