Végre elkezdődött

Lejátszotta első edzőmeccsét a Kalocsai FC - KFC – Sükösd SC 2-1

2018.09.11 19:49    |    -s-c  

A felkészülési program szerint július 18-án, szerdán a Kohány Balázs edzette Kalocsai FC megyei első osztályú labdarúgó-csapata lejátszotta első előkészületi találkozóját a 2018/2019-es bajnokság rajtjára hangolódva. A mieink a „megyekettő” Déli csoportjának előző bajnokát, a bajaiakkal is megspékelt Sükösd SC-t fogadták, amelyről tudni kell, hogy nyugodtan szerepelhetnének az első osztályban is játékoskeretük összetétele alapján.

A szerdai szparringtalálkozón aztán kiderült, hogy a premier a Kohány-tanítványoknak sikerült jobban, hiszen ha csak a számszerű eredményt nézzük, akkor kalocsai győzelem született.

foci_450
 

Az első játékrészben a vendégek játékán látszott, hogy egységes, összeszokott csapat benyomását keltik, akik nem csak a „rúgd és fuss” szellemben fociznak, hanem megpróbálták járatni a labdát. Aztán a 19.percben egy kapitális kalocsai védelmi baki után – szinte tálcán kínáltuk fel a labdát ellenfelünknek –, Papp pedig kihasználta a lehetőséget és megszerezte a vendégeknek a vezetést (0–1).

A szünet után Kohány edző cserékkel frissítette csapatát, akik közül Mátyás Dani volt elsősorban az, aki dinamikát, lendületet vitt a gárda támadó játékába. Előbb a 69. percben Dostyicza szerzett gólt, egy erőszakosan ellopott labdaszerzés után (1–1), majd a finisben Mátyás Dani rúgott okos gólt a tizenhatoson kívülről (2–1).

KFC – Sükösd SC

2–1 (0–1)

50 néző, vezette: Hagymási

Kalocsa: Hegedűs – Busa, Szabó, Pandúr, Zorván M. – Nasz, Márkus – Bányai, Dostyicza, Salacz – Follárdt. Csere: Vatai A., Mátyás, Vass L., Tóth L., Vuits V. Edző: Kohány Balázs.Sport

Régi riválisokkal gáláztak a helyi legendák

Írhatnánk azt is, hogy revansot vettek a Kalocsai Öregfiúk. De ez nem fedné teljesen a valóságot....

Lakatos Bence a legjobbak között

A „Jövő bajnokai” programban, a hétvégén találkoztak az ország legjobb utánpótlás úszói....

Dunapatajon is pattog labda

Lapunkban rendszeresen beszámolunk a kalocsai asztaliteniszezőkről, ám örvendetes tény, hogy más...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás