Röplabda

Újra röplabda a levegőben!

2019.10.31 10:55   

 

rplabda_450

 

Gőzerővel vágtak neki a KSE röplabdás lányai a 2019/20 szezonnak. Az U13 és U15-ös leány röplabda csapataink már túl van az első bajnoki fordulón, ahol mindenki tisztességesen helyt állt.

A Szigeti Anna által vezetett U15-ös csapatunk lépett először pályára október 13-án, vasárnap a budapesti KSE 1, illetve a Kispest SE „A” csapatával szemben. A lányok először játszottak nagy pályán, ennek ellenére igazán színvonalas összecsapásokat láthattunk tőlük. Mérkőzést nyerni ugyan nem sikerült, viszont míg a budapesti KSE1-es csapatától ugyan 3:0-ra kikaptak a lányok, addig a kispesti csapattal szemben egy igen szoros mérkőzésben maradtak alul 3:2-re!

Az U13-as lányok is elstartoltak egy teljesen újonc csapat, Deák Marianna vezetésével. Négy mérkőzésen tudták megmérettetni tudásukat, amelyeken a jó teljesítményük ellenére nem sikerült nyerniük.

Felnőtt lányaink is belevágtak a szezonba. Mivel az NB2-es bajnokságban nem indultunk, így röplabda tornákat szervezve, illetve részvétellel tudnak jelen lenni a röplabda világában. Október 26-án, szombaton a Városi Sportcsarnokban került megrendezésre az első felnőtt röplabda torna, ahol a PTE Babits, illetve a Bonyhádi Perczel csapatát fogadtuk. Felszabadult igazi örömjátékot láthattunk a lányainktól, akik minden erejüket beleadva sziporkáztak a pályán. Az első mérkőzésen 3:1-re sikerült legyőzni a bonyhádi csapatot, majd a második megmérettetésen magabiztos 3:0-át hoztak a kalocsai lányok a pécsi csapattal szemben. A következő felnőtt női röplabda torna novemberben várható, ám ez már nem hazai pályán. Kalocsán legközelebb, december 15-én láthatják csapatainkat, egy jótékonysági röplabda tornán!

 

 


Sport

Karate Felnőtt Magyar Bajnokság

A KSE Ciglédi úti karate szakosztályából február 16-án a felnőtt versenyzők utaztak Tata városába,...

ARCHÍVUM

Kalocsai Néplap Online Kalocsai Néplap KaloPress Nyomda Nagyítás Nyomtatás